fbpx
Muovi voi korvata metallin

Muovi voi korvata metallin

Usko tai älä- muovi voi korvata metallin

Teollisuuteen valmistettavien 3D-tulosteiden laatu on tänä päivänä niin korkealla tasolla, että se pärjää vertailussa jopa metallista valmistetuille tuotteille. Suunnittelussa voidaan ottaa huomioon hyvin pienetkin yksityiskohdat ja tulostaminen on mahdollista myös haastavienkin tuotteiden kohdalla.  Korkean laadun voi havaita kestävyyden lisäksi viimeistellyssä lopputuloksessa kuten esim. pinnan eri muodoissa, sileydessä ja tuotteen ulkonäössä.

3D-tulosteet myös sertifioituun tuotantoon

3D-tulosteita on otettu korvaamaan metallisia osia mm. erilaisissa toimilaitteissa, kuten esim. katkaisijoissa, maadoituskytkimien ohjaimissa, vääntimissä, nupeissa ja lukitusvipujen rattaissa. Lisäksi Origo Engineeringillä on valmiudet mm. lääke- ja elintarviketeollisuuden tuotteiden valmistukseen. 3D-tulosteet sopivat niin massatuotantoon kuin myös prosessimaiseen tuotantoon, jossa vaaditaan sertifioituja menetelmiä. 3D-teollisuustulostimella valmistetaan myös jigejä ja muita apuvälineitä.

Toimitusvarmuus pitää

3D-muovitulosteiden käyttöikä ei ole välttämättä yhtä pitkä kuin vastaavilla metallisilla 3D-tulostetuilla komponenteilla, mutta niiden käyttöä puoltaa edullisempi hinta. 3D-tulosteiden hankinta on helppoa ja nopeaa. Kotimainen valmistaja pystyy pitämään toimitusvarmuudesta huolta ja reagoi nopeasti tilauksiin. 3D-tulosteiden käyttäminen vähentää turhan varastoinnin tarvetta, koska varaosien ja uusien tuotantoerien tilaaminen ja valmistaminen käy nopeasti.

Origo Engineeringillä on monipuolista kokemusta erilaisten tuotantolaitteiden osien 3D-suunnittelusta ja tulostamisesta sekä käytännön kokemusta eri tuotantoprosessien toiminnoista.

Olisiko tässä ratkaisu teidän tuotantonne haasteisiin? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kalle Hällfors
050 353 1774
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso myös aiheeseen liittyvä asiakasreferenssimme täältä:

https://www.origoengineering.fi/go/component/spsimpleportfolio/item/13-yhteistyossa-oy-pack-company-ab?Itemid=0

Julkaistu

15.11.2021

Avainsanat

Ajankohtaista