fbpx
3D-tulostuspalvelut
ORIGO ENGINEERING OY

3D-TULOSTUSPALVELUT

3D-TULOSTUSPALVELUT

Vaasassa sijaitseva Origo Engineering on Pohjanmaan edelläkävijä 3D-tulostuksen osaajana sekä prototyyppien että massatuotannon osalta. Käytössämme teollisuustason muovi 3D-tulostin, joilla on mahdollista tehdä eri muotoisia ja kokoisia kappaleita eri materiaaleista valmistettuna.

Teemme kolmiulotteisia tulosteita asiakkaalle suunnitelluista tai asiakkaan valmiista malleista, joista voidaan valmistaa sekä yksittäiskappaleita että sarjana valmistettavia tulosteita. Hyödynnämme 3D-tulostusta myös prototyyppien suunnittelussa ja valmistuksessa. Tilattavien sarjojen kappalemäärät voivat vaihdella sadoista kappaleista tuhansiin kappaleisiin. Tulosteiden hinta määräytyy kappaleen koon ja materiaalin mukaan.

3D-tulosteiden etuna on niiden hyvä hinta-laatusuhde. Tästä syystä tartumme ennakkoluulottomasti myös vanhojen ratkaisujen modifiointiin ja tutkimme, mikäli esimerkiksi metalliosat voitaisiin vaihtaa edullisempiin ja nopeasti toimitettavissa oleviin 3D-muovitulosteisiin.

Uusien innovaatioiden ja tuotantomenetelmien osalta uskallamme ajatella uudella tavalla. Jos näemme tuotteen valmistuksen järkeväksi, suunnittelemme lopputuloksen käyttäjälleen kestäväksi, kustannustehokkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Uskallamme myös sanoa suoraan, jos valmistus esimerkiksi 3D-tulostamalla ei kannata tai anna tuotteelle lisäarvoa.

3D-tulostuksen avulla tuotannon kannattavuutta voidaan parantaa monestakin eri näkökulmasta. Voimme tehdä erilaisia apuvälineitä tuotantoon (jigit yms.) Tulostuksia voidaan tehdä vain tarpeeseen, jolloin varastoinnin tarve pienenee.  

Kustannuksiltaan järkevä lopputulos syntyy, kun 3D-tulosteet suunnitellaan kaikki näkökulmat huomioon ottaen. Lisäksi hyvään lopputulokseen vaikuttaa käyttötarkoitukseen sopivimpien materiaalien valinta. Olennaista on kuitenkin se, että suunnittelussa ja tulostamisessa oivalletaan lopputulokseen liittyvät erilaiset haasteet ja vaatimukset. Tästä syystä kumppaniksi kannattaa valita asiaan syventynyt monipuolinen osaaja.

Innostuitko? Niin mekin! Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Uusia ulottuvuuksia suunnitteluun – Origo Engineering

Myynti / tarjouskyselyt

050 353 1774

sales@origoengineering.fi

Käytössämme on SLS-tekniikkaan perustuva teollisuustason muovitulostin. 

Image

TIETOJA TEOLLISUUSTASON TULOSTIMESTA EOS P396

Muovitulosteiden maksimikoko: 340 x 340 x 600mm*. 
 (* riippuen käytettävästä materiaalista sekä kappaleen geometriasta)

Tulostusteknologia:                     
Selective Laser Sintering (SLS)
Tulostustilavuus:                          340 x 340 x 600 mm
Kerrospaksuus:                             0,120 mm
Kappaleen mittatarkkuus:          ±0.1 mm

Tulostusmateriaalit:                      PA2200, PA3200GF, PA2210FR

Image

Meidän kauttamme on saatavilla myös metallitulosteet.

Mahdolliset käytettävät materiaalit:

- Ruostumattomasta haponkestävästä teräksestä (316L)

- Alumiiniseoksesta AlSi10Mg

- Työkaluteräksestä (1.2709 Maraging) 

- Maraging-teräs MS1 (X3NiCoMoTi 18-9-5)

- Inconel 718 (NiCr19Fe19NbMo3)

- Inconel 939 (IN939)

- Titaani (Ti64) (Ti6Al4V)


Metallitulosteiden maksimikoko: 280 x 280 x 365 mm