fbpx
Mekaniikkasuunnittelu

MEKANIIKKASUUNNITTELU

ORIGO ENGINEERING OY

MEKANIIKKASUUNNITTELU

Teemme Origo Engineeringillä monipuolista mekaniikkasuunnittelua sekä uusiin että jo olemassa oleviin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Pääperiaatteenamme on aina käytännössä toimivien, kokonaisuuteen mahdollisimman hyvin istuvien ja kustannukset kurissa pitävien ratkaisujen etsiminen ja käytäntöön soveltaminen.

Suunnittelutyössä kiinnitämme erityistä huomiota valmistettavuuteen sekä kestävien ja toiminnallisuudeltaan oikeiden materiaalien valintaan. Meille on tärkeää, että ratkaisu palvelee ja toimii koko tuotantoketjussa valmistuksesta ja kokoonpanosta varastointiin, toimitukseen, asennukseen ja käyttöön saakka.

Tarkastelemme erilaisia ratkaisuja ennakkoluulottomasti ja erilaisista näkökulmista ja siksi kuulemme mielellämme monen eri käyttäjän ajatuksia siitä, mitä suunnittelulta toivotaan ja millaiseen tulevaisuuteen ratkaisulla tähdätään. Suunnittelutyön varrella voimme varmistaa oikean suunnan 3D-tulostamalla ja kehittää tämän avulla toimivan ratkaisun.

Koska laadulla voitetaan aikaa ja rahaa, pidämme työmme aikataulussa kiirehtimättä. Hallittu ja harkittu suunnittelutyö takaa tuottavan ja tulevaisuuden haasteisiin sopeutuvan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Me pidämme lupauksemme tarjotusta hinnasta ja siitä, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Siksi meiltä kannattaa kysyä ensin.

Uusia ulottuvuuksia suunnitteluun – Origo Engineering

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myynti / tarjouskyselyt

050 353 1774

sales@origoengineering.fi