fbpx
Tarjouskyselyt ja tilaukset:

0503531774 Kalle Hällfors

sales@origoengineering.fi

KALLE HÄLLFORS

Toimitusjohtaja
050 353 1774
kalle.hallfors(at)origoengineering.fi


Kalle Hällforss

Pelikentillä ja kouluaikoina takapenkin pulpetissa viihtynyt Kalle on tiimipelaaja työelämässäkin. Käytännön järkeä suunnittelutyöhön hän on kerännyt tehtaalla duunarina työskennellessään, teoriapuolta puolestaan insinööriopinnoista. Parhaimmillaan Kalle on asiakastyössä ja projektien eteenpäinviemisessä. Työyhteisössä hän kannustaa avoimen ilmapiirin luomiseen ja pitää hyvää henkeä yllä antamalla apua aina kun sitä tarvitaan. Työelämästä saatu vuosien kokemus muistuttaa siitä, millaisia asioita lattiatasolla arvostetaan ja mitä johtajuudelta odotetaan.

”Työssä pitää olla kivaa, mutta työt pitää hoitaa ”

Image

Duunaripuolelta ja huoltohommista työnjohtoon ja suunnitteluun vienyt urapolku ei ollut Mikolle suunniteltu juttu. Into kehittämiseen ja ajoi hänet kuitenkin kehittämään uusia menetelmiä ja ratkaisuja, jotta käytännön työelämästä saataisiin järkevää, toimivaa ja tuottavaa.  Origo Engineeringin yhtenä omistajana toimiva Mikko tutkii jatkuvasti tulostuksen uusia mahdollisuuksia ja miettii mihin kaikkeen niitä voidaan soveltaa. Leppoisa ja huumorintajuinen Mikko kysyy ja kuuntelee asiakkaitaan tarkasti sekä kannustaa henkilökuntaansa luottamaan omiin kykyihinsä.

”Ei mennä pää edellä tulostamaan, vaan haetaan asiakkaalle kokonaisratkaisun kannalta paras vaihtoehto”

MIKKO HENTTINEN

3D-tulostus ja suunnittelu
050 300 4275
mikko.henttinen(at)origoengineering.fi

Mikko Ekola

MIKKO EKOLA

3D-tulostus
mikko.ekola(at)origoengineering.fi

Härmästä Vaasaan rantautunut Mikko huomasi Origolle tultuaan, että kotiin melua tuovasta 3D-tulostamisesta olikin tullut hänelle ammatti. Automaatiokoneen käyttäjänä, tuotannossa ryhmänvetäjänä ja suunnittelijana vuosia työskennellyt Mikko on oppinut hyväksi organisoijaksi, joka tulee hyvin juttuun kaikkien kanssa. Kun tulostuskoneet hurraavat, Mikko hyödyntää ajan uuden oppimiseen. Origolla erinomaisesti viihtyvä mies arvostaa työpaikkansa hyvää henkeä ja innostunutta ilmapiiriä.

”Kysymällä oikeita kysymyksiä, saan asiakkailta oikeita vastauksia – näin pääsen kärryille helposti siitä, mitä asiakas haluaa”
Image

Yhteystiedot

Origo Engineering Oy

VAASA
Liikekuja 2
C-rappu 
65380 Vaasa

+358 50 353 1774
sales@origoengineering.fi

Verkkolaskutietomme ovat:

Y-tunnus: 2780903-7
Verkkolaskuosoite: 003727809037
Operaattoritunnus: E204503
Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy


Tietosuojaseloste